Het initiatief

FRMWRK ontwikkelt ... iets moois tegen eenzaamheid onder ouderen!
Toen wij een aantal maanden geleden in contact kwamen met de bedenker van het sociale initiatief Joehoe Ouwe Taart - De verkoop van een appeltaartje, met als doel de eenzaamheid onder ouderen te verminderen -  wisten wij het meteen, hier moeten wij iets mee!
 
In samenwerking met Joehoe Ouwe Taart zijn wij vrijdag 7 december met een groep van 13 FRMWRK'ers 18 uur (van vrijdag 16:00 tot zaterdag 10:00 uur) non-stop aan de slag gegaan om dit mooie initiatief extra onder de aandacht te brengen - van concept tot realisatie. Ons ultieme doel: Meer bewustwording voor de eenzaamheid onder ouderen en een glimlach op het gezicht van 2.000 eenzame opa's en oma's door het sturen van een gratis kaartje!

Het eindresultaat: Een omgeving waarbinnen wij jou bewust maken van jouw kennis over eenzaamheid onder ouderen en je altijd belonen met een “gratis” kaartje die je mag sturen naar jouw opa of oma. Niks is mooier dan die glimlach op het gezicht van jouw opa of oma, toch? Help eenzaamheid de wereld uit!

***

Over FRMWRK
FRMWRK. No-nonsens, nuchter en Rotterdams. Vanuit de Schiecentrale, hét creatieve hart van Rotterdam, werkt een team van Magento, Drupal en Online Marketing specialisten samen met hun klanten dagelijks aan leuke en uitdagende webprojecten. Haar missie? Ondernemingen helpen zich te ontwikkelen. FRMWRK levert online kennis op een persoonlijke, open en eerlijke manier, waarbij vertrouwen en samenwerken centraal staan. Op basis van een door FRMWRK geoptimaliseerde Magento en Drupal fundament én een uitgekiende optimalisatie strategie draagt zij bij aan de (online) groei van haar klanten. FRMWRK, ontwikkelt.

Over Ouwe Taart
Ouwe Taart wil de eenzaamheid van ouderen bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht brengen en hen uitnodigen om hier iets aan te doen door ouderwets gezellig samen appeltaart te eten. En niet zomaar een appeltaartje, maar een overheerlijk vers afgebakken appeltaartje bereid met frisse jonagold appeltjes. Een deel van de opbrengst van de ouwe taartjes gaat naar Stichting Met je hart, die dit geld op haar beurt weer gebruikt om lokale ontmoetingen tussen ouderen te organiseren en zo de vereenzaming onder ouderen verder te verzachten.